Was u al eerder onderwerp van kunst?

Net als ieder ander bedrijf, zoeken ook fotografen naar niches in de markt. Mensen nemen tegenwoordig van alle mogelijke dingen in hun leven foto's. Van een weinig zeggend avondmaal, tot de meest tot de verbeelding sprekende reizen. Fantastische kiekjes, zelfs uw mobiele telefoon kan het allemaal...

Maar zodra het om levensbepalende gebeurtenissen gaat, zoals een huwelijk, uw eerste zwangerschap, de eerste levensmaanden van uw zoontje, ... mag het toch allemaal een stuk professioneler zijn, niet?

Klik-klak, klaar?

Leg het heden vast voor de toekomst

Je wil toch binnen 20 jaar ook met veel plezier kunnen terugkijken op deze prachtige periode?

Foto's horen iets artistiek te hebben. En dat heeft Blue Ribbon Studio begrepen. Zij specialiseerden zich in huwelijken, zwangerschappen, newborns, etc. Dankzij hun karrenvracht aan expertise, een berg geduld (bij babyshoots) en uitermate veel oog voor positionering, detail en kunst, leveren zij prachtig werk.

En dat mag gezien worden. Nominaties voor en het winnen van awards geeft de nodige erkenning, wat altijd fijn is. Maar wie overtuigt toekomstige trouwers, mama's en papa's beter dan ... de trouwers, mama's en papa's?

Neem een kijkje op hun websiteNeem een kijkje op hun website

Cosix: Met een vergrootglas op geluk

Om dit werk in de kijker te zetten en het geluksgevoel van klanten te verwoorden, werkte Cosix enkele mooie ervaringen en verhalen uit. Deze kan u lezen op de website van BRS.

Lees hier de prachtige verhalenLees hier de prachtige verhalen