Over Cosix

Stories sticks… Het leest wat moeilijk, maar bevat een waarheid als een koe: Alleen een merk met een verhaal blijft hangen. Zo heeft ook ‘COSIX – de Chemie van het Woord’ een verhaal te vertellen, dat ik graag met een korte, maar passende metafoor schets.

In onze filosofie geven we teksten – atoom per atoom, letter per letter – zorgvuldig vorm. Deze letters worden als het ware met een pipetje een voor een in een petrischaaltje gedruppeld, waar een tekst tot ontwikkeling komt.

Elke schrijfopdracht is als een experiment, waarbij het resultaat in het petrischaaltje (chemische) reacties moet teweegbrengen die zowel jou als jouw doelgroep prikkelen. Elke opdracht is anders. Experimenteren vraagt maatwerk, denkwerk en kunde. Maar met het resultaat zijn we pas tevreden als het iets in beweging kan zetten, een reactie kan losweken.

… want pas dan kan je van de chemie van het woord spreken. Bij COSIX ben je alleszins aan het juiste adres om van de chemie te proeven.

Werking

Onze zes kernwaarden schetsen wie we zijn, wat we doen, hoe we werken, welke waarde we hoog in het vaandel dragen en met welk resultaat we willen landen voor onze klanten.

Communicatie, Content & Copywriting

Je wil niets liever dan teksten die de aandacht van de lezer trekken, én vasthouden. Het mag tegelijk allemaal eens wat anders en origineler, gedurfder en creatiever zijn? Dat treft, dan willen we hetzelfde.

Met cosix heb je de juiste partner gevonden die dit met de nodige kneepjes van het vak voor elkaar krijgt. Droge teksten waar het moet, met een hoekje af waar het kan.

De kern van ons bestaan: We voeren de strijd met het witte blad in jouw plaats. En jij mag pronken met de overwinning.

Competent & COxxxx

Voor het volledige aanbod, heeft COSIX alle vaardigheden in huis. Middels permanente scholing is mijn kennis up to date, en ben jij zeker van de nodige kwaliteit.

Wie is Christiano Ronaldo nog, als we over doelgerichtheid van uw tekst spreken? Wie vermeldt Peter Sagan nog, wat snelheid van uitvoering betreft? En zullen we voortaan maar zwijgen over knappe spelers en speelsters als we het hebben over de aantrekkelijkheid van uw teksten?

Ben je overtuigd? Dan ga ik met veel plezier aan de slag.

Co-creatie & Coöperatie

Zonder jouw, geen chemie. Jij vraagt, COSIX draait op maat. Na de briefing ga ik aan de slag met jouw insteken en vertaal ik jouw gedachten zo correct mogelijk op papier (of scherm).

Alle tekstuele zorgen zijn in goede handen. Maar bij regelmaat koppel ik bij jou terug, om tot het gewenste resultaat te komen.

Conversatie & Community

Na het harde werk, ligt er een tekst klaar die voor jouw gaat werken. Een tekst die in gesprek gaat met haar lezer. Eén die direct of indirect mensen aanzet tot (re)actie. En hen ook op lange termijn aan je organisatie bindt.

Concurrentieel

Vele copywriters besteden aangenomen opdrachten uit. Je raadt het al, hogere prijzen. Niet bij COSIX. Mijn teksten, zijn mijn teksten. Correcte prijs, uitstekende kwaliteit.

Concreet worden? Contacteer me

Fietste je al eens door mijn aanbod en aanpak, en ben je (nog niet helemaal) overtuigd: neem hoe dan ook contact op. Dan bespreken we alles even bij een kopje koffie.

Van een goed gesprek is nog nooit iemand gestorven, toch? Van een kopje koffie daarentegen.

Wie zit hier achter?

COSIX is een zeer klein en persoonlijk bureau. De trekkende kracht hierachter (op de foto de tweede van rechts) is gepassioneerd door het overtuigen via het geschreven woord. Hij is dan ook al meerdere jaren gepokt en gemazzeld in een wereld waar overtuiging als nergens anders deel uitmaakt van het dagelijkse (over)leven, de politiek. Laten we hem zelf even het woord geven …

“Hoewel ik achteraan in de rij stond toen de handigheid werd uitgedeeld, mag ik me – volgens anderen – in alle bescheidenheid wel handig in de creativiteit noemen. De begeleider van mijn thesis gaf me het compliment dat het lezen van het werk een plezier was, haast prozaïsch. Doelgericht spelen met woorden is dan ook als een hobby.

In een wereld van #metoo beroer ik enkel mijn toetsenbord. Vingers jeuken alleen als ik slecht geschreven teksten zie passeren. Bij het uitvoeren van een opdracht, betast en bepotel ik alle informatie die relevant is om met het juiste resultaat te landen.

Je merkt het. Ik doe het graag … anders. Met een kwinkslag. Dat is wat volgens mij de aandacht trekt, en vasthoudt.”

En over wie spreken we nu juist? … Oh, ja. Jeroen Boudewijns, intussen 29 lentes jong. Neem even contact op om mee van de chemie van het woord te proeven.

Contacteer COSIX